fbpx
Menu
  • da
  • en
  • de

Terms and Conditions

Applikationer af vilkår og betingelser

Denne side beskriver (sammen med de dokumenter, der henvises til på den) de vilkår og betingelser, i henhold til hvilke vi leverer alle vores varer (“varerne”), der er anført på vores websted www.mybabyplaid.com (“vores websted”), til dig. www.mybabyplaid.com tilhører Kjær Agentur.

 

Levering

Der skal beregnes en leveringstid på 14 dage, at regne fra datoen for bestillingen. Levering af bestilte babyplaider, sker med postvæsenet i de respektive lande – i Danmark således med Post Danmark.

Post Danmarks gennemsnitlige kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost, men vær opmærksom på, at tallene kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Mybabyplaid.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark, men i tilfælde med deciderede udeblevne leverancer, fremsender Mybabyplaid.com naturligvis en ny leverance uden beregning.

Der er gratis levering på alle babytæpper i Danmark.

 

Fortrydelsesret

Der er ingen returret på plaiderne, da hver enkelt plaid bliver fremstillet individuelt til det enkelte barn.

 

Betaling

Pengene trækkes først fra kundens kort, når produktet er sendt fra vores lager.

 

Privatpolitik

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger kun disse i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.

Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

 

Reklamationsret

I henhold til købeloven, yder Mybabyplaid.com 2 års reklamationsret i forbindelse med fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved normal anvendelse af plaiden. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, der bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Mybabyplaid.com indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Mybabyplaid.com
v/ Kjær Agentur

CVR: 26890888

Trælundvej 11
7400 Herning

Email: info@my-babyplaid.com

Telefon: +45 53340971

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan ikke ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv.

 

Refusion

I tilfælde af returnerede varer iht. “Reklamationsret”, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Mybabyplaid.com har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Ansvar og sprog vedr. website og service

Mybabyplaid.com kan ikke garantere, at websitet til enhver tid vil være fejlfrit og i drift.

 

Betalingssikkerhed

Mybabyplaid.com er vurderet og godkendt af PBS og Dandomain til at kunne håndtere og modtage betaling med betalingskort som Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Elektron, Eurocard/Mastercard og JCB.

Vi anvender SSL-kryptering af de data der sendes over Internettet, og dermed er betaling med betalingskort hos my-babyplaid.com ligeså sikkert som i enhver anden fysisk foretning. Transaktionerne håndteres via Dandomain, der er en af Danmarks mest udbredte og anerkendte betalingsgateways.

 

Dansk lovgivning

Kommer dit kortnummer og udløbsdato uvedkommende i hænde, er der risiko for at oplysningerne kan misbruges til bl.a. køb på Internettet. Denne risiko vil altid være tilstede – også hvis du selv handler på Internettet.

Lovgivningen er indrettet sådan, at du ikke selv hæfter for den slags misbrug. Opdager du ved gennemgang af dit kontoudtog, at der er foretaget en betaling du ikke kender til, er pengeinstitut/kortudsteder forpligtet til at tilbageføre beløbet til din konto, hvis du gør opmærksom på problemet. Pengeinstitut/kortudsteder må herefter selv sørge for at kræve pengene tilbage fra den pågældende butik, som dermed sidder tilbage med problemet. Disse regler er blevet til i et samarbejde mellem Forbrugerombudsmanden og bankerne, og er nu en del af lovgivningen – Lov om visse betalingsmidler (betalingsmiddelloven) §11.

Vi anbefaler dig at kigge videre på Forbrugerrådet og følgende:

FDIH’s website til Internetforbrugeren

Forbrugerombudsmandens hjemmeside om e-handel

For en ordens skyld skal nævnes, at my-babyplaid.com ikke under nogen form registrerer dine kort- og kontooplysninger!

 

Pris

Vores priser er angivet i kroner og inkluderer alle afgifter med den gældende momssats på betalingsdatoen, hvis de bestilte produkter skal opkræves til de gældende priser ved den endelige registrering af bestillingen, dvs. ved fuld betaling. Produkternes salgspriser kan ændres på et hvert tidspunkt af Kjær Agentur. Kunden opkræves den gældende pris ved forsendelsen, og har læst disse priser og accepterer prisen før godkendelse. Salgspriserne inkluderer forsendelsesudgifter, medmindre andet er anført. Der kan være forsendelsesudgifter i tillæg til prisen for de købte produkter, afhængigt af de valg, som kunden foretager, og dette vises før kundens registrering af bestillingen under betegnelsen “forsendelse”. Kjær Agentur forbeholder sig komplet frihed vedrørende deres udbud på webstedet, herunder til at ændre priser på produkterne uden at informere kunden på forhånd.

 

Betalingsmetoder

Du kan betale for dit køb med alle de metoder, der er tilgængelige på webstedet. Den konto, der er knyttet til din betalingsmetode, vil blive debiteret ved forsendelse. Kunden autoriserer Kjær Agentur fuldt ud til at benytte betalingskortet til at betale for sin bestilling, og at en sådan betaling betyder at give retlig adgang til tilstrækkelige midler til at dække alle omkostninger ved hans/hendes bestilling på webstedet. Kjær Agentur kan ikke drages til ansvar for bedragerisk brug af den benyttede betalingsmetode. Vi kan ikke drages til ansvar for noget forsøg på at betale med andre midler end dem, der tilbydes på webstedet, når du køber, og især i tilfælde af mistet betaling (f.eks. check eller kontanter). Kjær Agentur forbeholder sig ret til at standse eller annullere enhver bestilling og/eller levering, uanset dens art eller gennemførelsesstadie i tilfælde af manglende betaling af enhver sum, kunden skylder, eller betalingsmisligholdelse. Levering af enhver ny bestilling kan indstilles i tilfælde af forsinket betaling af en tidligere bestilling, uanset bestemmelserne for denne. Alle betalinger vil blive behandlet via en sikker datakryptering, således at ingen af de oplysninger, som kunden leverer, opsnappes af tredjeparter. Det er op til kunden at gemme og udskrive betalingscertifikatet, hvis denne ønsker at bevare transaktionens bankoplysninger. Kjær Agentur bevarer fuldt ejerskab over de solgte varer, indtil betaling af den samlede pris bestående af varens pris, afgifter, skatter og obligatoriske bidrag.

Design your own babyplaid