fbpx
Menu

Babytæppe

Et babytæppe fra Mybabyplaid er en dejlig gave til de nybagte forældre, eller til forældrene der vil forkæle deres barn med et personligt tætstrikket babytæppe i 100% økologisk bomuld. Et babytæppe er nemlig ikke blot et tæppe. Det er et tæppe, som barnet vil få en relation til. En relation, der indbærer leg, kærlighed, personlige dufte og tryghed. Et babytæppe fra Mybabyplaid kan benyttes i mange år. Materialet er nøje udvalgt, og derfor produceres alle vores tæpper med 100% økologisk bomuld. Det gør at et personligt tæppe fra Mybabyplaid kan vaskes ved 60 grader gang på gang.

Ved et køb af et personligt babytæppe med navn hos Mybabyplaid, kan du give din baby en kærlig og tryg start på livet.

Strikket babytæppe

Et strikket babytæppe har mange funktioner, og kan have en positiv indvirkning på barnets søvnkvalitet. Babyer kan som nyfødte have udfordringer med dyb søvn. Dette kan være medvirkende til at mindske den udvikling der sker både fysisk og psykisk, når babyens krop genopbygger dets celler. Udfordringerne kan stamme fra uroligheder eller følelsen af utryghed, og her kan bl.a. moderens velkendte duft på babytæppet virke beroligende for babyen.

Vi har valgt at producere vores tæpper af 100% økologisk bomuld i Danmark, og give netop dig muligheden for at gøre et strikket babytæppe personligt. Læs mere herunder, for at finde ud af hvordan du kan gøre et strikket babytæppe fra Mybabyplaid personligt.

Babytæppe med navn

Et babytæppe med navn kan købes mange steder, men vi har valgt at gøre vores strikkede babytæpper mere personlige. På vores helt særlige babytæppe-designer kan du tilføje barnets navn, fødselsdato, vægt og højde. Dertil kan du vælge mellem 5 forskellige farver på tæppet. Farverne du kan vælge til tæppet er Himmelblå, Lyserød, Rosenrød, Sandfarvet og Kongeblå. Ved at indtaste barnets navn, fødselsdato, vægt og højde i de dertil tilrettede felter, så kan du med det samme se dit helt unikke og personlige babytæppe.

Et babytæppe med navn fra Mybabyplaid kan købes i størrelsen 75 x 100 cm.

Strikket babytæppe med hjerter

Vores tæpper er designet i Danmark, og er tætstrikket med flere motiver. Vi synes at et strikket babytæppe med hjerter emmer af kærlighed, og derfor finder du mange hjerter på tæppet i forskellige størrelser. Dertil har vi valgt at placere bamser, en stjerne og en måne på tæppet, som sammen med hjerterne skal symbolisere en tryg og hjertevarm søvn. Din unikke og personlige tekst med barnets navn, højde, vægt og fødselsdato vil tilmed gøre tæppet til et kærligt kærligt minde i mange år efter endt brug.

Strikket babytæppe pris

Hos Mybabyplaid har kvaliteten en meget høj prioritering, da vi ønsker det bedste til netop dit barn. Uanset mængden af tekst eller farven på det tæppe du designer i vores tæppedesigner, så vil prisen være den samme. Vi sælger alle vores strikkede babytæpper til en pris på 399 kroner. Hertil skal du ikke bekymre dig om fragtprisen, da vi sender dit personlige tæppe på vores regning. Forudsat, at tæppet skal sendes til en dansk adresse. Vi bryder os generelt ikke om at vente, når vi ser frem til en pakke. Især ikke en, som vi ikke kan vente med at få, og derfor kan vi sende dit personlige tæppe på kun 7-10 hverdage! Fik vi nævnt, at vores tæpper bliver produceret i Danmark, og af 100% økologisk bomuld?

Vores babytæpper har været på markedet i mere end 16 år, og på nuværende tidspunkt har vi været en del af en rejse, hvor vi har produceret unikke babyplaids til mere end 40.000 babyer i 28 forskellige lande.

Har du spørgsmål til os, så sidder vi klar til besvare dine spørgsmål alle dage fra 10.00-17.00. Du kan kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger:


[Total: 3    Average: 5/5]

Design your own babyplaid